Theater VTV Ronse > The Junior Club

The Junior Club

  73 jaar na hun eerste optreden in ‘Gasthof Palace’ op de Kluisberg, herleefde het dansorkest The Junior Club op 18 maart 2023 voor één avond vol muziek, dans en plezier.

  Een fifties avond met muziek van toen, volledig live gespeeld door een ensemble van twaalf topmuzikanten en twee zangers. Helemaal in de stijl van toen.

  Op 4 mei 2024 doen ze het nog eens over, bij ons in de Volksbond.

  Hou je van dixieland, swing of jive? Droom je weg op het ritme van de tango, rumba, bolero of mambo? Heb je leuke herinneringen aan de chachacha? Kan je genieten van een mooie Franse chanson of een Italiaanse wals?

  Op 4 mei staat de twaalfkoppige ‘little bigband’ opnieuw garant voor een fantastische dansavond met muziek uit de jaren ’50-’60.

  Leg dus je fifties- en sixtieskledij alvast klaar en oefen je danspassen.

   

  Advocate Ilse Van Overloop geloofde dat we als individu de kracht hebben om een positief effect te hebben op de wereld om ons heen. Voor ze in 2022 overleed zette ze een stichting op die via donaties organisaties steunt die voor mensen een positief verschil maken en onze samenleving beter maken. 

  Theater VTV kreeg van de Stichting Ilse Van Overloop een flinke donatie, waarmee we de komende jaren toneelvoorstellingen willen maken en podiumevenementen willen organiseren die mensen raken. En die een vehikel zijn om mensen samen te brengen rond creativiteit en verbeelding.  

  De organisatie van het optreden van The Junior Club op zaterdag 4 mei is een manier om dankuwel te zeggen.

   
  Datum
  zaterdag 4 mei 2024
  Locatie
   
  Delen