Theater VTV Ronse > En Route!

En Route!

  Frankrijk: een land waar niets kan, maar alles mogelijk is

  Elke Belg heeft wel eens kennisgemaakt met de norse ober in een Parijse bistro, de eigenzinnige Parisienne met haar scherpe tong of de filosofische dichter uit de Provence die graag wijn drinkt. In België kijken we met verbazing naar het aura van Le Président de la République, de enige républiek die er volgens de Fransen écht toe doet. Geen Belgische politicus of premier die daaraan kan tippen.
  In deze geestige conférence, gebaseerd op het gelijknamige boek, nemen Steven Decraene, VRT-correspondent voor Frankrijk, en Geraldine Vandercammen, actrice en producer in Parijs, je mee op een boeiende reis door de wonderlijke wereld van onze geliefde zuiderburen.

Decraene schetst met levendige voorbeelden uit zijn talloze reportages een fascinerend, grappig en origineel beeld van Frankrijk. Voeg daar de sprankelende inbreng van Geraldine aan toe, met de onmiskenbare allures van ‘une vraie Parisienne’, en je krijgt een geslaagde cocktail.
  Ontdek Frankrijk door de ogen van deze twee gepassioneerde vertellers. Laat je meeslepen door hun verhalen en beleef een avond waaraan je nog vaak zal terugdenken tijdens je volgende trip door Frankrijk.

   
  Datum
  Zaterdag 5 oktober 2024
  Locatie
   
  Delen