Theater VTV Ronse > Le Lapin Rose

Le Lapin Rose

  ‘La Cage aux Folles’ op scène zetten in de Volksbond. Theater VTV deelt die droom al 30 jaar met regisseur Luc Provost. Maar de rechtenhouders hielden het al die tijd bij een koppig ‘non’ op onze aanvragen. En dus toverden we een roze konijn uit onze hoed, met dank aan Guy Heyse.
  Jean en Edward baten ter stede het cabaret Le Lapin Rose uit waar men de herenliefde zeer genegen is. Edward is een geboren Engelsman, zijn oerconservatieve ouders hebben geen idee wat zoonlief in het verre Vlaanderen uitspookt en nog minder met wie. Edward is in onze contreien een succesvolle architect, luidt de officiële versie.

  En dus slaat in Le Lapin Rose de paniek toe als vanuit London de melding komt dat mummy en daddy wel es met eigen ogen de bouwwerken willen bewonderen van zoonlief. Het interieur dient dringend aangepast, de scenario’s tijdelijk herschreven en de ongewenste personen verwijderd. Want Edward staat toch op trouwen, niet? Met een knappe dame, toch? Now then… Alles erop en eraan: pluimen, glamour en glitter, drama en tragedie, humor en hysterie, liefde en passie en vooral veel… (heren)liefde. Theater VTV neemt u eindelijk mee naar het nichtencabaret van Le Lapin Rose.

  Regie Luc Provost

   
  Datum
  6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26 en 27 maart 2021
  Locatie
   
  Delen